Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Ved HR-avdelingen er det ledig et vikariat som underdirektør i perioden hvor underdirektøren fungerer som HR-direktør.
Peder Sather Center for Advanced Study skaper samarbeid mellom norske forskere og forskere ved University of California, Berkeley. Søknadsfristen til senterets stipender er 1. mars.
The University of Bergen is pleased to invite Chinese students in Bergen, former Norwegian students in China and others that have ties to China and Norway, to Noralumni-China gathering in Bergen.
Universitetsstyret har vedtatt hvordan UiBs strategi for 2016 til 2022 skal oppfølges og settes i verk.
Kurset er for undervisere ved UiB som ønsker å lage og legge ut på nett korte videoer som supplement til annen undervisning.
Digitale verktøy får økende betydning i hvordan vi arbeider og forsker. Er du nysgjerrig på hvilke kommunikasjonsverktøy dine kolleger bruker?