Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Vil du fremme din forskerkarriere med et utenlandsopphold? Lær mer om EUs Marie Curie-stipender når UiBs forskningsrådgivere informerer om programmet og mulighetene i 2016-2017.
Universitetene får strammere budsjetter i årene fremover. Samtidig er oppgavene større og ambisjonene høyere enn noensinne. Nå starter arbeidet med å effektivisere organisasjonen.
Kristof Vlaeminck skal leia UiB sitt kontor i EU-hovudstaden. Han vil gå aktivt inn for at fleire UiB-forskarar skal vinne fram i kampen om EU-midlar.
Fire sentre ved UiB er med i andre runde om å få den prestisjetunge tittelen som Senter for fremragende forskning (SFF).
Med jevne mellomrom får norske forskere intervjuforespørsler fra magasiner som International Innovation og Science and Technology. Vær obs på at disse magasinene fakturerer forskere fra kr. 20 000,- og oppover for et oppslag.
Morgenbladet vil finne ti fantastiske formidlere. Du kan nominere din favoritt!
Elevene Richard og Karen var nysgjerrige på kunnskap om IS og terror. De fikk seg flere aha-opplevelser under Åpen dag ved UiB.
Nå tar UiB i bruk en ny elektronisk løsning for sikker behandling av sensitive personopplysninger i forskning. I løpet av 2016 blir SAFE innført på hele universitetet.