Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Engasjerte ansatte fylte Egget på første informasjonsmøte om prosjektet #ORG2022.
Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet får ansvar for universitetets marine satsing. Denne og flere andre saker ble tatt opp i styremøtet 28. april.
HR-avdelingen har etablert et nytt forum som er åpent for alle personalmedarbeidere som jobber med bidrags- og oppdrags finansierte aktiviteter (BOA); BOA/HR-forum.
Situasjonen under kontroll etter brann i et datarom i Nygårdsgaten 5. Det kan imidlertid forekomme ustabiliteter i universitetets IT-systemer i dag 20. april.
Det blir sendt ut en elektronisk spørreundersøkelse til ansatte i et utvalg bygg ved UiB.
Billedsamlingen deltar i år på Christiekonferansen med utstillingen Kvinner i Arbeid.
UiB tilbyr nå systemet "Vidyo" for videokonferanse. Dette gir nye muligheter, og medfører en del endringer for eksisterende videokonferanserom.
Høsten 2015 ble det opprettet en gruppe for bidrag- og oppdragsfinansiert aktivitet på Universitetet i Bergen (UiB), kalt BOA-teamet. Nå er etableringen av teamet revidert.
Meld deg på, oppmodar Forskar Grand Prix-vinnaren frå 2015, Cecilie Gudveig Gjerde. Du kjem ikkje til å angre!