Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Tunge tak og mange trailerlass må til når Språksamlingen, tar turen over fjellet fra Oslo og til oss på UB.
Fra sommeren 2016 sender UiB alle brev til deg som privatperson til din digitale postkasse.
Universitetet i Bergen (UiB) er det første av de større universitetene i Norge som er sertifisert som Miljøfyrtårn.
Kina er en vesentlig aktør innen flere forskningsområder. Hans Jørgen Gåsemyr skal se på hvordan UiB kan styrke forsknings- og utdanningsaktiviteten knyttet til landet.
Siden 2013 har Universitetet i Bergen brukt 12,5 millioner kroner på å støtte Open Access-publisering av forskning. En ny evaluering betegner satsingen som vellykket.
En oversikt over tidsløp og prioriteringer i Universitetet i Bergens strategi for 2016-2022.
I løpet av april har hele Universitetet i Bergen blitt sertifisert som Miljøfyrtårn.
Universitetet i Bergen (UiB) flagget på halv på stang deler av 1. mai.