Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Studentene ved Det juridiske fakultet overrakte i juni Foreleserprisen til førsteamanuensis Miriam Skag.
Vil du øke synligheten av din forskning i Brussel eller kanskje ønsker du hjelp til å bygge opp et europeisk nettverk? Da bør du ta kontakt med Kristof Vlaeminck. Møt vår mann i Brussel.
Hiroshi Matsumoto ser frem til å skape nye samarbeid mellom norske og japanske forskere.
Kjære kollega, lørdag 10. september inviterer vi deg til Alumnusdagen i Universitetsaulaen. Det er gratis adgang for ansatte med familie og venner!
UiB tar i bruk elektronisk deklarasjonsskjema for farleg avfall.
Organisasjonsutviklingsprosjektet førte blant annet til omorganiseringer, nye tjenester og rutiner på UiB.
Rapporten inneholder publiseringstall for ditt fakultet og institutt og aktuelle tema til debatt.
#ORG2022 har startet opp de første tiltakene for fornying og forenkling.
Sonja Irene Dyrkorn er ansatt som ny HR-direktør ved Universitetet i Bergen (UiB).