Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Er du interessert i dialekter, rettskriving, språkforskjeller eller bare generelt opptatt av språk? Da bør du følge bloggen «Språkprat».
Klima- og energiomstilling er et satsingsområde for Universitetet i Bergen. Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet får oppdraget med å organisere satsingsområdet.
Universitetet i Bergen planlegger å effektivisere sentraladministrasjonen med opp til 60 årsverk frem til 2020.
Sparebanken Vest og BTO gir forskere i Bergen en unik mulighet til å vinne 300.000 kr. i Idékonkurransen 2016. Dette kan bli kickstarten ideen din trenger. Søknadsfrist 17.oktober.
Nye formuleringer og kreative innspill til innganger. En dag på skrivekurs gir ny inspirasjon til formidling for UiB-forskere.
Universitetsdirektøren oppfordrer ledere og medarbeidere til å øke bruken av intern mobilitet for ansatte i tekniske og administrative stillinger. Økt mobilitet blant ansatte vil gi faglig utvikling, bedre samarbeid på tvers og økt effektivitet.
Vi lever større og større delar av liva våre på nettet. Pengane dine, din personlege informasjon og vårt sosiale liv er avhengige av at algoritmane og tryggleiken til firma og institusjonar virkar slik dei skal. Kan vi stole på dei?
Valg av verneombud ved UiB for perioden 2019-2020 er i gang. Har du en kollega som brenner for arbeidsmiljøet? Du kan nå foreslå kandidater til vervet.
Verden er igjen åsted for en alvorlig flyktningkrise. Krigen i Syria tvinger millioner av mennesker på flukt: til nabolandene og til Europa. Over 3000 mennesker har druknet i Middelhavet hittil i 2016. En hel generasjon mennesker risikerer en framtid med begrensede eller ingen rettigheter.
Universitetet i Bergen har utnevnt Selda Ekiz til ny æresalumn. Kunngjøringen foregikk under Alumnusdagen 2016, og Selda Ekiz var tilstede da rektor Dag Rune Olsen utnevnte henne til UiBs tredje æresalumn.
I følge postdoktor i rettsvitenskap, Maja Janmyr, vil ikke en jobb på universitetet automatisk si at man sitter ensom i sitt elfenbenstårn – selv jurister kan jobbe i felten!
– UiB skal være en attraktiv kursleverandør for både offentlige og private aktører, sier viserektor Oddrun Samdal, og trekker frem digitalisering, dialog med eksterne oppdragsgivere og fokus på etterutdanning som viktige satsingsområder for nye UiB Videre.