Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Universitetet i Bergen skal digitaliserast. Det inneber eit meir opent og effektivt universitet.
Rektor takker alle ansatte for deres bidrag til at UiBs forskning når ut internasjonalt.
Ved å melde fra om HMS-avvik bidrar du til å gjøre arbeidsmiljøet ditt tryggere.
Argus kommer alltid overraskende på oss. Denne gangen kom han ikke alene heller. Han tok med seg Samuel Beckett.
Skeivt arkiv har den største samlingen av (skeiv) seksualitetshistorie i hele Norden. Nå ligger alt til rette for folk som vil utforske materialet.
Kan man skjerme seg mot innsyn uten å stenge verden ute? Dette var utfordringen kunstneren Rasmus Brinch (f. 1975) fikk i oppgave da Bjørn Christiansens hus skulle rehabiliteres.
Universitetet i Bergen har teke over språksamlingane, og sikra at alle som treng språkhjelp kan fortsetja å bruka dei populære ordbøkene.
Kjell Øvre Helland er tilsett som leiar for lærings- og formidlingslaben, ein av UiB sine satsingar i medieklynga Media City Bergen.
Søkerne har forandret seg. Nå gjør vi endringer.