Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Norge Rundt ønsket å ta "eksamenslivet på universitetet på pulsen". På førstkommende fredag 2. november kan du se resultatet.
I dag fylte studenter fra UiB for første gang helt nye eksamenslokaler i Solheimsgaten. Et fast lokale for skoleeksamen skal bidra til å sikre gode arbeidsforhold for studentene og vil effektivisere arbeidet med planlegging og gjennomføring av eksamen ved UiB.
Fredag 18.november legger vi til en ny meldingstjeneste på ansattsidene: Alle ansatte kan da få opp meldinger fra sine enheter på forsiden.
MatNat-fakultetet innfører en ny meritteringsordning for å gi undervisning høyere status. Professor Øyvind Fiksen ved Institutt for biologi søker ordningen.
Deler opplevelsen av å formidle egen forskning i et stramt format foran 400 tilhørere.