Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Fra nyttår har UiB syv fakulteter. 4.januar er den offisielle åpningen av Fakultet for kunst, musikk og design. Rektor Dag Rune Olsen har høye forventninger.
Senter for vitskapsteori hankar inn EU-midlar. Senterleiar Matthias Kaiser gir deg suksessoppskrifta.
Kjenner du en brobygger? Noen som har bidratt til å synliggjøre universitetets betydning for samfunnsutviklingen?
Deling på tvers, effektivisering, digitalisering og felles innkjøp i BOTT-samarbeidet var noen av temaene på informasjonsmøtet om #ORG2022.
Han spiller selveste julenissen i NRKs nye adventserie «Snøfall». Men en gang i tiden studerte Trond Høvik sosiologi og lempet bosspann på Nygårdshøyden.
- Spennende og interessant. Det var omkvedet da ledelsen ved Universitetet i Bergen fredag 2. desember besøkte Media City Bergen.
Digitalisering, kommunikasjonstrening og lokale meldingstenester på Ansattsidene er nokre av verkemidla i UiB sin handlingsplan for kommunikasjon. Handlingsplanen skal hjelpe UiB å nå sine strategiske mål.