Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Brukarvennlighet og bedre infrastuktur er sentrale brikker i digitaliseringsstrategien til UiB. Planane for korleis digitalisiseringa skal operasjonaliserast er no presentert for universitetsstyret.
Har dere en plan om å invitere alumner? Nå kan du få økonomisk støtte til avviklingen.
Jan Erik Askildsen og Ragnhild Louise Muriaas vil ha sterkere satsing på eksternfinansiering og legge forholdene til rette for at veksten i antall studenter ved fakultetet skal fortsette.
Er du ph.d.-kandidat? Vil du bli en bedre formidler? Forsker Grand Prix tilbyr en solid pakke med tips og råd for god kommunikasjon.
I august åpner det nye internasjonale senteret i andre etasje på Studentsenteret. Senteret skal være en pådriver og tilrettelegger for internasjonalt samarbeid på UiB.
– UiB er en flott arbeidsplass, jeg synes det er enkelt å identifisere seg med de verdiene som universitetet representerer, sier den nye fakultetsdirektøren ved Det humanistiske fakultet.