Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Billedsamlingen har levert materiale til test av medieskjermen på 26x7 meter
Klynga skal vere ein pådrivar for utvikling av lokal og nasjonal kunnskapsformidling om mellomalderen.
Ønsker du å lede et tverrfaglig og internasjonalt forskningsprosjekt med dine favorittkolleger fra andre institusjoner verden over? CAS gir deg muligheten til nettopp dette.
Britiske Sky News har fulgt arbeidet med plasthvalen siden den ble funnet ved Sotra i januar. Nå kan du se hele dokumentaren gratis.
Kunnskapsdepartementet har oppnevnt nye eksterne styremedlemmer for perioden 2017-2021.
Kortsenteret flytter til nye lokaler i Studentsenteret 3.juli - kan ha redusert tilgjengelighet denne datoen.
Vitnemålsportalen, utviklet oppdrag fra Kunnskapsdepartementet, muliggjør at studenter selv kan hente ut resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre relevante parter.
– Målet er en enda bedre organisering av arbeidet for alle ansatte og studenter. Da er vi relevante for samfunnet rundt oss og inkluderer brukere, ansatte og studenter i en god dialog.
Etter valg og tilsettingsprosessar er det beslutta kven som skal ta over som nye dekanar ved Universitetet i Bergen.