Hjem
Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

30. august var det offisiell opning av Internasjonalt senter UiB. Det er eit viktig ledd i arbeidet med å styrke universitetet sitt internasjonale fokus.
Innbruddet ved Universitsmuseet berører mange, også de som har opplevd innbrudd på sin egen arbeidsplass. Onsdag møttes de ansatte til allmøte der ledelsen ved både museet og universitetet gav dem sin fulle støtte.
I august ble 400 gjenstander stjålet fra Universitetsmuseet. Følg saken her.
Fortellingen om hvordan et forskningsprosjekt havnet på utstilling sammen med kunst og kulturminner fra Palmyra.
UiB og Store norske leksikon satte søkelys på postfaktasamfunnet under Arendalsuka. Nå vil leksikonet ha flere av UiBs forskere med på Norges største formidlingsdugnad.
På Media City Bergen skal DigUiB lærings- og formidlingslab stå i spissen for Universitetet i Bergen si satsing på digital formidling.
Årets uglepris går det innovative nettkurset «Occupational Health in Developing Countries» som har studenter over hele verden. Læringsmiljøprisen går til Mathilde B. Sørensen for utviklingen av det tverrfaglige emnet Geofarer.
Fra 14.-19. august kan forbipasserende komme innom UiB sin stand og teste sine egne holdninger opp mot det norske folk. Vi inviterer også til debatt om helseklynger, «fake news» og uredelighet med noen av landets fremste politikere, forskere og pressefolk i panelet.
Et nytt forskningsselskap skal gjøre Sør- og Vestlandet ledende på forskning, innovasjon og verdiskapning. Selskapet med hovedkontor i Bergen skal gjøre de to landsdelene bedre rustet til å ta opp konkurransen med forskningsinstitutter i inn- og utland.
Universitetet i Bergen og dei andre bedriftene signerte i dag for overtakinga av Media City Bergen.