Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Sikresiden er et mobiltilpasset nettsted som gir deg forebyggende informasjon om sikkerhet og hjelp til hva du skal gjøre i en krisesituasjon.
Bergen Teknologioverføring (BTO) inviterer i samarbeid med Sparebanken Vest forskningsinstitusjonene i Bergensregionen til å delta i Idekonkurransen 2017.
Tre av dei mange prosjekta på UiB sin digitale myldredag forklarar kvifor du må ta turen til Grieghallen.
Universitetet i Bergen vil førstkomande torsdag halde minnestund i høve Ommund Veim Eikje sin bortgang. Utvekslingsstudenten frå Rogaland vart funnen død i Frankrike sist veke.
Billedsamlingen bidrar til Sykkel-VM
Det er den 22 år gamle Ommund Veim Eikje fra Rogaland som er meldt savnet av sin familie.
Hører du stemmer eller har oppfatninger som ikke deles av mange andre? Dette er mer vanlig enn mange tror.
Det var en trist melding vi fikk på morgenkvisten søndag. Frank, vår studievenn og kollega gjennom 50 år, hadde gått bort.
Professor Frank Aarebrot er død, 70 år gammel.
– Kunnskapsdepartementet understøtter arbeidet som alt er godt i gang ved UiB, seier rektor Dag Rune Olsen. Digital myldredag 4. oktober vil vise nokre av prosjekta.