Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Utstillingen presenterer sentrale episoder i reformasjonen og bokverk som var viktige milepæler knyttet til denne i perioden 1517-2017
Sars-senteret ved UiB fikk nylig to prestisjefylte Marie Curie-stipender. De neste fire årene skal de inngå i internasjonale nettverk som forsker på evolusjon.
Universitetsstyret vedtok i dag et budsjett for 2018 som styrker ressurser for videreutvikling av UiBs satsingsområder og som også setter av midler til oppfølging av den nasjonale satsingen på humaniora.
Etter sammenhengende innsats for UiB siden 1. juni 1969, takker Elin Kvåle Frigaard av. Med seg på veien får hun Medaljen for lang og tro tjeneste og hyllesten fra gode kollegaer.
UiB har tatt nasjonalt ansvar for å sikre kunnskap om kva som skjer når studentar sluttar.
Heidi Anette Espedal er tilsatt som fakultetsdirektør for Det medisinske fakultet. Hun tiltrer 1. januar 2018
UiB er best i landet på internasjonalisering og sitering, i følge den ferske Indikatorrapporten fra Forskningsrådet.
Ei auka satsing på lærlingar på tvers av heile universitetet viser igjen.
Nå lanseres UiB sitt nye timeregistreringssystem for teknisk-administrative ansatte. Min Tid er en modul i Personalportalen for timeregistrering. Dette er en digital løsning som skal være enkel, tilgjengelig og oversiktlig å bruke for alle teknisk-administrative ansatte ved UiB.
- Jeg ser fram til å lede arbeidet med å samle selskapene i en stor slagkraftig forskningsenhet, sier Hans Olav Lindal, ny styreleder for selskapet. Forskningsselskapet vil bestå av virksomhetene Uni Research AS, Christian Michelsen Research AS, IRIS AS, Agderforskning AS og Teknova AS.
Han beskrives som et mangfoldig og lidenskapelig kunstvesen. Med en solid akademisk bakgrunn fra Dragefjellet og NHH er den kunstelskende juristen KODE sin nye direktør.
Statens pensjonskasse fyller 100 år. Som en jubileumsgave inviterer vi til gratis informasjonskurs i fem norske byer. Kurset i Bergen har ledige plasser. Meld deg på!
UiB viste fram ei rekkje av digitaliseringsprosjekta på UiB i Grieghallen.
28. september startet rivingen av det gamle odontologibygget på Årstadvollen. Et nybygg skal nå reises i Årstadveien 17 for den nye helseklyngen i Bergen.
Onsdag 11. oktober var det offisiell opning av det nye bygget til Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) ved UiB.
Fekk Gulluglen 2017 for å presentere utfordringane og fascinasjonane rundt fusjonsenergi – korleis håpet om den kunstige sola kan redde energibehovet vårt.