Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Pinar Heggernes fra UiB er utnevnt til nytt styremedlem i Forskningsrådet. - Dette er noe av det viktigste en akademiker i Norge kan bidra med, sier Heggernes.
Norske universitet og høgskoler har avtale om tilgang til vitenskapelig litteratur med flere akademiske forlag. Nå forhandles flere avtaler med fokus på at alle norske vitenskapelige artikler finansiert av offentlige midler skal være åpen tilgjengelige innen 2024.
Rektor Dag Rune Olsen ønsker alle studenter, ansatte og alumner en riktig god jul.
Forskerne bak ReligionsOraklene driver innovativ og kreativ formidling av religion og religiøsitet, og mottar årets formidlingspris ved Det humanistiske fakultet.
Billedsamlingen har åpnet 3 nye utstillinger i det siste – med Sophus Tromholt, Jul og FN-fotograf Jørgen Grinde som tema.
Den ferske boka fortel om utviklinga av byuniversitetet på Nygårdshøyden og presenterer kvar av dei freda bygningane, frå Florida i sør til Dragefjellet i nord. No er boka til sals til redusert pris på profiltorget og på Kortsenteret i Studentsenteret.
UiB har fått et nytt serviceteam som skal hjelpe ansatte med foreldrepermisjoner og sykefravær.
Per Eystein Lønning, Stian Knappskog og Anders Molven fikk tildelinger gjennom Forskningsrådets FRIMEDBIO.
16 forskningsprosjekter ved UiB har fått støtte fra Forskningsrådet, via frie midler (FRIPRO).
Arjan Schakel og Selina Våge tildeles BFS Starting Grant for 2018. Dermed kan de sette i gang arbeidet med å bygge opp egne grupper av forskere rundt nye og spennende prosjekter ved Universitetet i Bergen.