Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Pinar Heggernes fra UiB er utnevnt til nytt styremedlem i Forskningsrådet. - Dette er noe av det viktigste en akademiker i Norge kan bidra med, sier Heggernes.
Forskerne bak ReligionsOraklene driver innovativ og kreativ formidling av religion og religiøsitet, og mottar årets formidlingspris ved Det humanistiske fakultet.
Per Eystein Lønning, Stian Knappskog og Anders Molven fikk tildelinger gjennom Forskningsrådets FRIMEDBIO.
16 forskningsprosjekter ved UiB har fått støtte fra Forskningsrådet, via frie midler (FRIPRO).
Arjan Schakel og Selina Våge tildeles BFS Starting Grant for 2018. Dermed kan de sette i gang arbeidet med å bygge opp egne grupper av forskere rundt nye og spennende prosjekter ved Universitetet i Bergen.