Hjem
Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Ledelsen på UiB overrasket mandag studenter og ansatte med nybakte boller og kaffe, for å markere lanseringen av den reviderte strategien; Kunnskap som former samfunnet.
- Dette vil vi ha mer av! Studentene var glade for å få verktøy til å beskrive kunnskapen og ferdighetene de får med en bachelorgrad i psykologi.
Kvaliteten på den fysiske arbeidsplassen til studentane ved UiB varierer frå høgteknologiske laboratorium til utdaterte auditorium frå 50-talet. Ein ny rapport peikar ut satsingsområde for korleis eksisterande og nye areal skal stimulere til læring.
UiB lanserer 25. mars sin reviderte strategi 2019-2022; Kunnskap som former samfunnet. Humaniora, bærekraft og digitalisering er blant områdene som nå skal bli enda mer synlig.
UiBs Brussel-kontor har en egen Facebook-konto for å oppdatere kollegaer og samarbeidspartnere på arbeidet som blir gjort i Brussel. Følg oss for siste nytt om forskning og innovasjon.
De norske universitetene arbeider for å sikre at offentlig finansiert forskning er åpent tilgjengelig.  De står nå samlet i et krav om en bedre avtale enn den som er skissert av Elsevier.
Foreløpig har ikke UIB mistet tilgang til tidsskrift fra Elsevier, men her får du informasjon om hva du kan gjøre når du trenger artikler i tidsskrift vi ikke lenger har tilgang til.
Professor Eystein Jansen ble fredag kveld tildelt Meltzers ærespris for fremragende forskning. Også Hans Fredrik Marthinussen, Selina Våge og Adrian Drazic ble hedret med Meltzerpriser.
8. mars kunngjøres tildelingene fra de fond og legater som Universitetet i Bergen administrerer.
Fra nå av er det June-Vibecke Knutsen Indrevik som skal ta vare på oss UiB-ansatte, som universitetets hovedverneombud.
Lær deg verktøyet som nesten alle fastleger bruker. Universitetsbiblioteket har skaffet tilgang til NEL.
Nesten halvparten av professorene ved Det psykologiske fakultet er kvinner. Dekan Bente Wold svarer på hvorfor og forteller om veien frem.
UiB og Nansensenteret har undertegnet en intensjonsavtale om leie av arealer i den kommende klimaklyngen sør på Nygårdshøyden.