Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Lyst til å lage nettkurs? Fagmiljøer ved UiB kan nå søke UiB Videre om støtte til utvikling av nettbaserte etter- og videreutdanningstilbud. Søk innen 15. oktober 2019.
Fersk rapport viser at mobbing og trakassering er utbredt i UH-sektoren. - Alle våre ansatte og studenter skal oppleve Universitetet i Bergen som et godt sted å studere og arbeide, sier rektor Dag Rune Olsen.
Lær om greske og romerske byer, deres utforming, historie, arkeologi og vår felles europeiske kulturarv. Oppstart 2. april.
RETTE er et nytt verktøy ved UiB hvor alle prosjekter som behandler personopplysninger skal registreres. I uke 33 og 34 er det opplæring og informasjonsmøter om verktøyet.
Mange hadde funnet veien til Muséplass, for den offisielle åpningen av studieåret ved UiB, 12. august.
Denne høsten har du flere muligheter enn noen gang til å ta gratis nettkurs fra Universitetet i Bergen (UiB). Det gir en unik anledning til å bygge kompetanse og utforske interesseområder gjennom kurs som er utviklet av UiBs fremragende fagmiljøer.