Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

- Målet er å kutte CO2-utslippene med ti prosent sammenlignet med fjoråret, sier assisterende universitetsdirektør Tore Tungodden.
Torsdag 31. oktober er det styremøte ved Universitetet i Bergen. Her kan du følge styremøtet direkte fra klokken 9.
En av Ingunn Lundes fremtidsplaner er å etablere en egen formidlingsfestival for studenter. Nå blir hun merittert for arbeidet hun gjør med undervisningskvaliteten ved fakultetet.
Hvordan kan UiB bidra til et mer inkluderende arbeidsliv? Det medisinske fakultet deler sine erfaringer med ordningen arbeidspraksis.
Felles servicesenter er nå åpnet i 2. etg i Nygårdsgaten 5. Her møter du serviceinnstilte medarbeidere som kan bistå med teknisk og administrativ støtte.
No er det mogleg å tilgjengeleggjere forskingsdata dine i UiB sitt opne forskingsdataarkiv.
Gladmelding til studenter ved UiB: Det blir gratis inngang på det nyåpnede Universitetsmuseet. Ansatte får rabatterte priser.
Det passar godt at Nobelprisen i økonomi i år går til forsking på global fattigdom! I dag har nemleg vi og International Science Coucil signert ein avtale om å etablere GRIP, eit globalt forskingsprogram om ulikheit.
Etter seks år er ventetiden endelig over. Universitetsmuseet er igjen åpent for publikum.
Etter å ha vært stengt i seks år, gjenåpner endelig Universitetsmuseet 14. oktober.
31. januar 2020 er det igjen klart for Faglig-pedagogisk dag. Har du lyst til å dele dine forskningsfunn med lærere fra hele Vestland? Registrer ditt bidrag her innen 15. november.
UKE 43: f.o.m. mandag 21.oktober - t.o.m. fredag 25.oktober 2019