Geofysisk institutt

Nyhetsarkiv for Geofysisk institutt

Tre av dei mange prosjekta på UiB sin digitale myldredag forklarar kvifor du må ta turen til Grieghallen.
Da det triste aprilværet ble uutholdelig, fór seks studenter til Ustaoset ytterst på Hardangervidda en uke etter påske, i lag med professor Thomas Spengler og kursassistent Sunil Kumar Pandey, for å holde seminar i mesoskala værdynamikk og særlig fjellmeteorologi.
Ei ny evaluering av norsk polarforsking viser at Universitetet i Bergen og Bjerknessenteret er heilt i toppen i Noreg.
De forsker på konsekvensene av at iskanten i nordområdene trekker seg tilbake. Nå får forskningslandslaget 20 millioner kroner mer enn tidligere lovet.
Det nye styret ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet blir historisk. Jannicke Hilland, konsernleder i BKK AS, blir den første eksterne styrelederen noensinne.