Institutt for global helse og samfunnsmedisin

Nyhetsarkiv for Institutt for global helse og samfunnsmedisin

Gratulerer til Lisa Aaslestad ved SEFAS og IGS med fullført mastergrad – og det med beste karakter (A)! Oppgaven heter "Bridging Gaps : Wearable sensing-driven assessment of REM sleep behavior disorder in Parkinson’s Disease. Results from the DIGI.PARK study", og i prosjektet sitt har Lisa sett på søvnforstyrrelser ved Parkinsons sykdom, og hvordan bærbar sensorteknologi kan forbedre vurderingen... Les mer
– Heidi er en ekstremt dyktig lege, og det var kjempespennende å observere henne i konsultasjoner med pasienter, skriver student i nominasjonen.
Tirsdag og onsdag forrige uken avholdt FRONESIS-prosjektet sammen med IGS et to dagers emnekurs for praksisveiledere på Flesland.
Forrige uke deltok medlemmer av LHL Bergen på workshop for å bidra til brukermedvirkning i prosjektet Food4HealthyLife. Innspillene tas med videre i arbeidet med å utvikle en kostholdskalkulator til en app som enkelt kan brukes på mobiltelefonen.