Hjem
Institutt for klinisk odontologi

Utvekslingsstudenter ved tannlegestudiet

I høst har Institutt for klinisk odontologi sammen med Odontologisk klinikk fem utvekslingsstudenter fra fire forskjellige land blant studentene i odontologi.

Foto/ill.:
Rune Haakonsen

Studentene Klara og Aneta fra Charles University i Praha, Stephen fra University of Minnesota, Jessica fra University of Helsinki og Colette fra University of Dundee er alle sammen på utveksling her i år. De syns selv de nå er godt i gang med semesteret og at de er blitt godt kjent med rutiner og praksis ved odontologistudiet i Bergen.

Klara og Aneta følger klinisk undervisning med kull 4 og Stephen, Jessica og Colette følger den kliniske undervisning med kull 5. Siden alle studentene i hovedsak er engelskspråklige får de et eget teoretisk undervsiningsopplegg kalt "The Nordic Way". Dette er en seminarrekke med innføring i hvordan vi utøver odontologifaget her i Norge og norden.

Studentene sier de trives godt her i Bergen på tross av alt regnet og de høye prisene. Studentene er nå halvveis i oppholdet sitt. De skal være her til begynnelsen av desember.