Hjem

Kavlisymposium: Passion for Science

Hovedinnhold

Plakat for Passion for Science med dato 2. september

Passion for Science er et offentlig vitenskapsarrangement som skal feire forskning innen astrofysikk, nanovitenskap og nevrovitenskap. Universitetet i Bergen samarbeider med The Kavli Prize og Det Norske Videnskaps-Akademi om arrangementet i Bergen.

Under Kavlisymposiet Passion for Science i Universitetsaulaen får studenter, ungdom og andre interesserte møte tre av Kavlipris-vinnerne fra 2018. Arrangementet handler om prisvinnernes forskning og deres vei inn i vitenskapen. Programleder er Selda Ekiz.

Det blir også utstillingsåpning i Universitetsmuseet: Så lite, så stort, så komplisert. Her viser vi fram UiB-forskning innen nanovitenskap, astrofysikk og nevrovitenskap.

Universitetet i Bergen arrangerer også parallelle fagsymposier for astrofysikk, nanovitenskap og nevrovitenskap, med flere Kavliprisvinnere og inviterte gjester fra inn- og utland.

Passion for Science 2. september 2019 er et offentlig vitenskapsarrangement innen astrofysikk, nanovitenskap og nevrovitenskap. Universitetet i Bergen samarbeider med The Kavli Prize og Det Norske Videnskaps-Akademi om arrangementet i Bergen.