Hjem
Rektoratet
Digitalisering

Nasjonal konferanse: Digitalisering i høyere utdanning 2023

Nasjonal konferanse for digitalisering i høyere utdanning 2023 går av stabelen i Bergen onsdag 1. november. Følg med på disse sidene for program og påmelding!

Blå plakat med teksten Nasjonal konferanse Digitalisering i høyere utdanning
Digitaliseringskonferansen for høyere utdanning 2023 arrangeres av Universitetet i Bergen i samarbeid med Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse og Sikt.
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

Onsdag 3. november 2022 inviterer UiB i samarbeid med Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse og Sikt for sjette gang til Nasjonal konferanse for digitalisering i høyere utdanning.  

Konferansen samler hvert år rundt 150 faglige og administrative ledere og beslutningstakere i UH-sektoren.

I løpet av en dag skal vi både løfte og fokusere blikket rundt temaer i skjæringspunktet mellom politikk, didaktikk, pedagogikk og teknologi. Og ikke minst snakke sammen, på tvers av institusjonene. Programmet lanseres tidlig høst 2023.

Vi inviterer som i fjor til en mottakelse kvelden før konferansen, tirsdag 31. oktober 2023. 

Vil du bidra?

Vi ønsker å gi plass til erfaringsdeling fra hele sektoren i programmet for uhdig23. Vi ser etter eksempler på praksis eller eksperimenter i skjæringspunktet didaktikk, pedagogikk, fag og teknologi. Rammen for slike innegg vil være på ca 15 minutter. Meld inn ditt forslag her

Program og påmelding

Program og påmelding vil bli lagt ut på disse sidene. Vi åpner påmeldingen i august 2023. Du kan også se et opptak fra fjorårets konferanse her.

Følg med & vel møtt i Bergen i november!