Hjem

Institutt for fremmedspråk

Kontakt

55 58 23 40 / post@if.uib.no 

Besøk: HF-bygget, Sydnesplassen 7
Post: Postboks 7805, 5020 BERGEN


Spørsmål om studium

studierettleiar@if.uib.no

Institutt for framandspråk har ni ulike språkfag. Faga opnar dører til språket, litteraturen og kulturen i store delar av verda. Studentane reiser på utveksling til universitet på alle kontinent, og endar opp i mange ulike yrke. 

Utveksling

Ny utvekslingsmulighet til Kina

En delegasjon fra East China Normal University på helgebesøk i Bergen møtte til signeringsseremoni på rektors kontor.

PhD-portrait

Analysing the Cameroonian Climate Discourse

”I wanted to do something relevant that could serve a purpose and reach people outside of the field of linguistics. I do not want to do linguistics just for the sake of it”.

utdanning

Fikk arbeidspraksis i Montreal

– Dette er en mulighet vi aldri ville latt gå fra oss. Solveig og Birgitte fikk både språktrening og relevant arbeidserfaring på utveksling i Montreal.

master i engelsk

Masterstudiet – en perfekt overgang til arbeidslivet

– Som masterstudent kommer jeg tett på fagmiljøet og får jobbe med prosjekter som blir en del av den pågående forskningen. Det synes jeg er kjempespennende! sier Kari Johnsen Skjelvik.

Master i spansk og latinamerikastudium

Mange jobbmuligheter med master i spansk

– Med master i spansk får jeg den perfekte pakken av språk, historie og litteraturkunnskap. Det åpner for mange muligheter og gir meg en følelse av frihet, sier Kristine Nilsen.

Kva forskar vi på? 

Forskarane våre arbeider med eit mangfald av tema – alt frå Shakespeare til klimaspråk, språkhaldningar i det moderne Latinamerika og møtet mellom skjønnlitteratur og naturvitskap. 

Forskargrupper      Forskingsprosjekt