Hjem
Click

Institutt for fremmedspråk

 

Kontakt

55 58 23 40 / post@if.uib.no 

Besøk: HF-bygget, Sydnesplassen 7
Post: Postboks 7805, 5020 BERGEN


Spørsmål om studium

studierettleiar@if.uib.no

Institutt for framandspråk har ni ulike språkfag. Faga opnar dører til språket, litteraturen og kulturen i store delar av verda. Studentane reiser på utveksling til universitet på alle kontinent, og endar opp i mange ulike yrke. 

Jobb som gruppeleder

Gruppeledere til semesterstart søkes

Er du en vennlig og utadvendt HF-student? Kan du improvisere om det trengs, og er komfortabel med å lede en gruppe? Da er du den vi trenger.

holbergprisen 2016

Greenblatt-seminar: Litteratur, historie, verden

Velkommen til seminar og nærlesing av Stephen Greenblatt, den amerikanske litteratur- og kulturforskeren som får Holbergprisen 2016.

prisvinner

Hjernekraftpris til Miguel Á. Quesada-Pacheco

Professor Miguel Ángel Quesada-Pacheco gikk helt til topps i kampen om Forskerforbundets formidlingspris 2015.

Vitnemålsseremoni hausten 2016

Snart ferdig med bachelorgraden?

Det humanistiske fakultet inviterer for fyrste gong til vitnemålsseremoni for ferdige bachelorstudentar 9. september 2016. Set av datoen, alle de som er i ferd med å fullføre ein bachelorgrad!

Film

Når vi snakker om klima

Filmen "Når vi snakker om klima" er laget av 1001 Films for LINGCLIM-prosjektet. Den har som mål å vise språkets rolle og mangfoldet av meninger i klimadebatten.

Kva forskar vi på? 

Forskarane våre arbeider med eit mangfald av tema – alt frå Shakespeare til klimaspråk, språkhaldningar i det moderne Latinamerika og møtet mellom skjønnlitteratur og naturvitskap. 

Forskargrupper      Forskingsprosjekt