Hjem
Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Veibeskrivelse

Instituttes adresse er Christies gate 17, 5007 Bergen.

Kart over universitetsområdet
Kart over universitetsområdet
Foto/ill.:
UiB

[Finn oss med Google maps]

Alle referanser er gjort til kartet under. Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap er bygg nummer 32 på kartet.

 

Buss / Fly

Fra flyplassen kan du enten ta taxi til Instituttet (20-25 minutter og koster ca kr 300) eller du kan ta flybussen til bussterminalen (85 kroner) og gå derfra til Christiesgate (10 minutter, koster 0 kroner)

 

Tog

Jernbanestasjonen ligger ca 100m fra bussterminalen; man kan derfor ta samme ruten til fots som vist ovenfor.

 

Bil

[Veibeskrivelser i Google Maps]

Mange av gatene i Bergen er enveiskjørte så det er lett å kjøre seg vill ... Men alle større veier som fører til Bergen havner i et knutepunkt som vises på venstre side av kartet nedenfor. Herfra følger du Fjøsangerveien (E39) direkte mot sentrum av Bergen. Når du kommer til sentrum ved Bergen busstasjon plasserer du deg i kjørefeltet lengst til venstre. Sving til venstre og kjør nedover Strømgaten. Plasser deg igjen i venstre kjørefelt og foreta en ny venstresving ned Lars Hilles gate. Ved det første krysset, ta en høyresving ned Lyder Sagensgate. Derfra foretar du en høyresving og kjører ned Fosswinckelsgate. Ved det tredje krysset langs denne veien gjør en venstresving og kjør opp Herman Foss gate. Sving til høyre i neste kryss og følg denne veien til du kommer til "Muséplassen" utenfor Naturhistorisk Museum. Ta en høyresving på denne plassen, og du er i Christies gate. Institutt for administrasjon og organisasjonsteori er de første to bygningene på venstre side (Christiesgate 17 og 19).

Merk at på grunn av mye veiarbeid endres kjørerutene i sentrum så ofte at til og med lokalbefolkningen blir forvirret!
Det anbefales å ta kontakt med verten for å få nøyaktige veibeskrivelser før du prøver å kjøre i Bergen.