Institutt for sosialantropologi
NAF-konferansen

Årskonferanse i Norsk antropologisk forening

NAF-konferansen 2020 er utsatt til høsten 2021.

Logo NAF2020
Logo Norsk antropologisk forenings årskonferanse 2020
Foto/ill.:
Illustrasjon: Nina B. Dahl. Foto: colorbox.com

NAF-konferansen 2020 - utsatt til høsten 2021

Norsk antropologisk forenings årskonferanse holdes neste gang i Bergen. På grunn av tiltakene mot spredning av Covid-19 har arrangementskomiteen bestemt å utsette konferansen til høsten 2021. Datoer for innsending av forslag og bidrag til arbeidsgruppe og så videre vil oppdateres.

Hele det norske fagmiljøet - studenter og antropologer, i og utenfor akademia - inviteres til å delta. Forslag til arbeidsgrupper og innlegg kan være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Fredrik Barth-forelesningen og Bergen Anthropology Day vil integreres i konferansen. Nærmere program kommer.

Arrangementskomité

Norsk antropologisk tidsskrift (NAT) vil i etterkant av konferansen motta artikler, og vurderer også en spesialutgivelse basert på årets tematikk.

Årets tema: Polarisering

I 2020 er den overordnede konferansetematikken "Polarisering: Antropologiske undersøkelser". Les mer inngående om temaet på våre engelske sider

Forslag til arbeidsgruppe

Forslag til arbeidsgruppe skal ha med:

• Tittel
  • Tekst (maks. 400 ord)
  • Organisator (navn, tilknytning, mailadresse)
  • Kommentator (valgfritt)

Forslaget kan sendes til naf2020@uib.no.

Forslag til arbeidsgruppe og innlegg kan være på engelsk eller et skandinavisk språk. Vi ønsker både arbeidsgruppeforslag som allerede inneholder bidrag til arbeidsgruppen, samt arbeidsgruppeforslag som vil invitere åpent til bidrag. Vi er også interessert i alternative arbeidsgruppeformer enn de mer tradisjonelle (f.eks. rundebordsdiskusjoner, debatter, diskusjoner av konsepter, prosesser og praksis på arbeidsplassen).

Invitasjon til bidrag vil komme etter at tema for arbeidsgruppene er bestemt. Dersom individuelle bidrag kommer sammen med forslag til arbeidsgruppe bør bio ikke overskride 250 ord.

Viktige datoer - vil bli oppdatert for 2021

21. marsForslag til arbeidsgrupper