Christiekonferansen

Nominer din kandidat til Christieprisen 2019

Kjenner du en brobygger?

Dan Olweus vinner Christieprisen 2018
I 2018 vant professor Dan Olweus Christieprisen for sitt anti-mobbearbeid. Hvem vinner i år?

Hvert år deles prisen ut til en person eller en virksomhet som har bidratt til god samhandling mellom forskning, utdanning og omverdenen. Gjennom arbeidet sitt skal de ha bidratt til å fremme eller synliggjøre universitetets betydning for samfunnsutviklingen.

Prismottakere er enkeltpersoner, grupper, institusjoner, bedrifter eller organisasjoner innenfor forskning, kultur-, nærings- og samfunnsliv.

Nominasjonsprosessen er konfidensiell, og prisvinneren utpekes av en jury oppnevnt av styret ved Universitetet i Bergen. Som grunnlag for juryens arbeid må det foreligge en utfyllende skriftlig begrunnelse (1-3 sider) for hver kandidat.

Prisen er på 250 000 kroner, i tillegg til et kunstverk og et diplom.

Alle er velkomne til å nominere kandidater. Fristen er 8. februar. Send inn til: christiekonferansen@uib.no

Tidligere vinnere av Christieprisen

• 2018 - Dan Olweus
  • 2017 - Frank Aarebrot