Ansattsider

UiBs nyhetskanaler

Kanaler for nyhetssaker om forskning, utdanning og større hendelser ved UiB.

Hovedinnhold

UiB.no/aktuelt  og UiB.no/news

Aktueltsidene skal synliggjøre bredden ved Universitetet i Bergen og gjenspeile universitetets strategiske satsinger på forskning, utdanning og samfunnskontakt.

UiB Magasinet

UiB Magasinet er UiBs forsknings- og utdanningsmagasin til et allmennrettet publikum. Gjennom stoff av høy journalistisk og visuell kvalitet formidler UiB Magasinet universitetets forskning og utdanning på en reflektert og tilgjengelig måte.

The UiB Magazine

The UiB Magazine (tidligere Hubro International) skal profilere UiB som et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet, vise UiB som breddeuniversitet og plassere UiB i en ”eksotisk” ramme som del av vestlandsregionen. Magasinet har utenlandske studenter og forskere med interesse for studier eller jobb ved UiB som primær målgruppe.

UiBs kalender

UiBs kalender gir en god oversikt over aktiviteter arrangert av og ved Universitetet i Bergen.

UiB i sosiale medier

TV og film

Desken ved Kommunikasjonsavdelingen og våre kommunikasjonsrådgivere ved fakultetene produserer saker/multimedia til UiBs nyhetskanaler. Det blir også produsert informasjonsmateriell for UiB, både tekst og tv-produksjon.

På Høyden

På Høyden er en intern kanal for nyheter, meldinger og ytring for ansatte og studenter ved UiB.

Debatten i På Høyden ivaretas gjennom kommentarfelt og ytringer, med lav terskel for publisering av meninger fra UiB-ansatte. Debatten vil modereres og ha tydelige retningslinjer for å unngå sjikane og personangrep. Man kan heller ikke være anonym.

Tips, innspill og debattinnlegg til På Høyden sendes til interndesk@uib.no