Hjem

Helsevitenskap

Hovedinnhold

Helsevit

Fagområde for helsevitenskap, HELSEVIT, dekker undervisningsgruppene Manuellterapi (MT) og Helse og Samfunn, og forskningsgruppene Fysioterapi, Helsevitenskap og erfaringsforskning og Arbeid, helse og kjønn

Leder: Førsteamanuensis Inger Haukenes.

 

Nyhet
Prisvinnerne

To kolleger fra IGS mottar pris på Fakultetets dag

Frøydis Kristine Bruvik fra Helsevitenskap og Esperanza Diaz fra Pandemisenteret er blant prisvinnerne på Fakultetets dag.

Nyhet
Flyer fakultetets dag

Fakultetets dag 2022: Dette er prisvinnerne

Det er nå klart hvem som blir tildelt statusen som merittert underviser for 2021, og hvem som mottar Falch junior-prisen, samt fakultetets egne undervisnings- og forskningspriser. Tildelingen skjer på Fakultetets dag 27. april.

Nyhet
tine

Eksperter fra Alrek helseklynge og IGS ga innspill til Kvinnehelseutvalget

Flere fra IGS holdt innlegg da Kvinnehelseutvalget besøkte Alrek helseklynge forrige uke. – Utrolig dyktige forelesere, sier utvalgets leder Christine Meyer.

Nyhet
Kvinnehelse

Kvinnehelseutvalget til Alrek

Torsdag 17. mars og fredag 18. mars kommer kvinnehelseutvalget til Alrek helseklynge for gi innspill til NOU om kvinners helse og helse i et kjønnsperspektiv. Blant talerne finner vi kolleger fra HELSEVIT.

Nyhet
Kalender med tegnestift på dato,  illustrasjon fra Colourbox

Veiledningstjeneste for medisinsk statistikk - vår 2022

Veiledningstjenesten ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin er en del av Kjernefasilitet for biostatistikk og dataanalyse ved Det medisinske fakultet og er primært rettet mot forskere som er ansatt ved fakultetet. Forskere kan henvende seg til veiledningstjenesten for å diskutere design...