Hjem

Helsevitenskap

Hovedinnhold

Helsevit

Fagområde for helsevitenskap, HELSEVIT, dekker undervisningsgruppene Manuellterapi (MT) og Helse og Samfunn, og forskningsgruppene Fysioterapi, Helsevitenskap og erfaringsforskning og Arbeid, helse og kjønn

Leder: Førsteamanuensis Frøydis Kristine Bruvik.

 

Nyhet | Utdanning
Arbeidslivtorg under Alrekdagene. Mange studenter og potensielle arbeidsgivere med stend til stede

Alrekdagene avrundet med populært karrieretorg

Alrekdagene 2022 ble avholdt 21. til 23. september. Etter tre dager med kvalitetsaktiviteter fikk studentene en myk, men interessant avslutning med student- og arbeidslivstorg.

Nyhet
Pandeldeltakerne under Arendalsuka

Debatt om e-sport og gaming

Silje Mæland fra HELSEVIT var moderator da Alrek helseklynge i samarbeid med Idrettsklynge Vest og Høgskulen på Vestlandet diskuterte om vi setter en generasjon på spill under årets Arendelsuke.

Nyhet
Studentkonferanse - Francisca Gaifem, Hollie Reynolds og Berit Angelskår

Alrek studentkonferanse 2022

Årets studentkonferanse i Alrek helseklynge ble avviklet 8. juni i år. Det ble en ypperlig anledning for studentene å presentere masteroppgaven sin for publikum.

Nyhet
Prisvinnerne

To kolleger fra IGS mottar pris på Fakultetets dag

Frøydis Kristine Bruvik fra Helsevitenskap og Esperanza Diaz fra Pandemisenteret er blant prisvinnerne på Fakultetets dag.

Nyhet
Flyer fakultetets dag

Fakultetets dag 2022: Dette er prisvinnerne

Det er nå klart hvem som blir tildelt statusen som merittert underviser for 2021, og hvem som mottar Falch junior-prisen, samt fakultetets egne undervisnings- og forskningspriser. Tildelingen skjer på Fakultetets dag 27. april.