Hjem
Institutt for informatikk

Finn fram til oss

Instituttets besøksadresse er Høyteknologisenteret i Bergen, Thormøhlensgate 55, N-5008 Bergen.

Kart over universitetsområdet
Kart over universitetsområdet
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

Alle referanser viser til kartet under. Høyteknologisenteret er i øvre venstre hjørne, bygning 1. Institutt for informatikk er i den høyre delen av bygningen (kjent som Datablokken). Her har vi undervisningsrom, lesesaler og datalaber for studentene i 1. til 3. etasje. Kontor og møterom for instituttets ansatte er i 2. til 5.etasje. Resepsjonen er i 4. etasje.

Hvis du ankommer med:

Fly

Fra flyplassen kan du enten ta bybanen til "Florida" (stopp rett ved siden av vår bygning), flybussen til Busstasjonen og (10 minutter), eller ta en taxi.

Tog

Fra jernbanestasjonen kan du (15 minutter) eller ta bybanen fra Nonneseter til Florida.

Bil

Det letteste vil nok være å plotte adressen vår inn på en GPS. Mange av gatene i Bergen er enveiskjørte, så det kan være litt vanskelig å finne frem. Kommer du fra sentrum tar du fra Nygaardsgaten til høyre i rundkjøringen inn i Thormøhlensgate. Høyteknologisenteret er den første (grå-blå) bygningen på venstre side. Det er et parkeringsområde til venstre forbi bygningen (før Vilvitesenteret) hvor du kan betale for parkering hele dagen (billigere hvis du skal bli mer enn noen få timer). Kommer du fra sør over Danmarksplass holder du til høyre over krysset og svinger ned til høyre paralellt med bybanesporet. Deretter tar du i Nygaardsgaten første vei ned til venstre etter bybanestoppet "Florida". Da ser dy bygget vårt til venstre.