Hjem
Institutt for informasjons- og medievitenskap
Konferanse

NordMedia 2023 til Bergen

NordMedia 2023 blir arrangert i Bergen. Den gledelige nyheten ble annonsert på årets konferanse som ble arrangert digitalt fra Island.

NordMedia 2023 welcome

Produsent:
UiB/Infomedia

Hovedinnhold

Arrangør for NordMedia 2023 blir Norsk medieforskerlag (NML) i samarbeid med Nordicom. Universitetet i Bergen ved Institutt for informasjons- og medievitenskap blir vertskap og lokal arrangør.

NordMedia-konferansene har blitt arrangert annethvert år siden 1973, og ambulerer mellom de nordiske landene. For konferansens femtiårsjubileum i 2023 har turen altså kommet til Norge og Bergen. Det blir første gang konferansen arrangeres i Bergen.

«Femtiårsjubileet er en milepæl og virkelig noe som må markeres!» sier instituttleder ved Infomedia, Marija Slavkovik, og ønsker konferansen velkommen tilbake til Norge.

Konferansen er Nordens største medieforskerkonferansen en viktig møteplass for regionens medieforskere. Konferansen er relativt uformell, og forskernes diskusjoner er minst like viktige som presentasjoner.

Det neste som skjer er at en arbeidsgruppe utnevnes og begynner arbeidet med 2023-konferansen. Oppdateringer om konferansen kommer på Nordmedianetwork.org.