Hjem
Institutt for informasjons- og medievitenskap
For ansatte

Bestilling INFOMEDIA

Her finner du informasjon om bestilling for ansatte ved institutt for informasjons- og medievitenskap.

Hovedinnhold

Alle bestillinger ved institutt for informasjons- og medievitenskap skal gjøres via lenkene under. Når du har sendt inn et bestillingsskjema får du kvittering på e-post. 

Møtemat

UiB har rammeavtale med fire ulike leverandører av catering. Dette er Sammen, Gastro catering, Godt Brød og Safari Catering. Media City Bergen har avtale med Compass Group for levering av møtemat. Dersom du vil bestille mat fra en annen leverandør kan du spesifisere dette i det åpne feltet i bestillingen. Her finner du relevant informasjon om satser for representasjon og bevertning i forbindelse med møtemat. 

NB: Bestillinger må sendes senest 48 timer før ønsket levering. Ved større arrangement må også program legges ved bestillingen. Program kan lastes opp som egen fil i bestillingsskjemaet.   

Resturantbesøk

Du som vert for et arrangement bestiller selv bord på restaurant. Det er kun bekreftelse på bestilling som registreres her. Restauranten mottar nødvendig fakturainformasjon og du får tildelt ordrenummer som du tar med til restauranten. Ha klart navn på restauranten, dato og tidspunkt, spesielle hensyn og gjesteliste. Her finner du relevant informasjon om satser for representasjon og bevertning i forbindelse med restaurantbesøk. 

NB: Bestillinger må sendes senest 48 timer i forkant av restaurantbesøket. 

Bøker og publikasjoner

Bøker og publikasjoner skal som hovedregel kjøpes på Akademika, som er UiBs leverandør. Dette skal gjennom bestillingssystemet. Bøker som ikke kan skaffes på Akademika, kan du selv bestille fra en annen leverandør.

Kontorutstyr / rekvisita

UiB har avtale med blant annet Norengros for innkjøp av kontorutstyr og rekvisita. Fullstendig oversikt over rammeavtaler finner du her. I bestillingsskjemaet under kan du melde inn ditt behov. 

IT-utstyr 

For bestilling av IT-utstyr kontaktes Kurt.Gjerde@uib.no direkte.  

Doktoravhandlinger

I forbindelse med trykking av doktoravhandlingene, har UiB inngått rammeavtale med Skipnes Kommunikasjon AS. Du bestiller selv via deres nettsider, og når ordren er sendt vil du motta en odrebekreftelse på e-postadressen du oppgir i bestillingen. Denne må du så videresende til bestilling.infomedia@uib.no

Reiser 

Reiser for ansatte skal bestilles via Berg-Hansen. UiB har avtale med Berg-Hansen, som dekker kjøp av flyreiser, hotell, leiebil og tog (Vy), visumtjenester og tilrettelegging for gruppereiser. 

Reiser og opphold for gjester

Reiser for eksterne gjester bestilles av reisebestiller gjennom Berg-Hansen. For bestilling av reise til gjester, send epost til bestilling.infomedia@uib.no. I eposten må du oppgi navn, epost og mobilnummer til den reisende, samt. ha klar så mange detaljer om reisen som mulig. Husk også å sende delprosjektnummer som reisekostnaden skal belastes fra.  

Bestill blomster

Blomsterbestillinger gjøres via Botanica AS. Benytt skjemaet under for å legge inn din bestilling.

Annet

Dersom det du skal bestille ikke går inn i andre kategorier, kan du bruke bestillingsskjemaet under, eller sende oss en epost