Hjem

Universitetsbiblioteket

Hovedinnhold

ubbsmp

Biblioteket er åpent for alle. Se åpningstider og kontaktinformasjon

Enmetersregelen gjeninnføresarbeidsplasser i biblioteket. Plassbestilling fjernes midlertidig. Det er påbud om bruk av munnbind dersom en meters avstand ikke kan overholdes.

Universitetsbiblioteket innfører reviderte låneregler for dokumenter lånt fra og med 16. august 2021. Manglende innlevering vil i siste instans bli fulgt opp av Kredinor.

EZproxy er ikke lenger tilgjengelig ved UiB. Man må nå være tilkobla VPN for å få tilgang til Universitetsbibliotekets abonnementsressurser utenfor UiBs campus.

Våre tjenester og ressurser
Mobile and books

Våre tjenester og ressurser

Her finner du noen utvalgte tjenester. Se også hovedmenyen

Nyhet
lesesal medisinsk bibliotek

Enmetersregelen gjeninnføres, Plassbestilling fjernes midlertidig

Enmetersregelen gjeninnføres og dermed blir det redusert kapasitet på våre arbeidsplasser i biblioteket. Plassbestilling fjernes også midlertidig (gjelder individuelle plasser). Husk munnbind når enmetersregelen ikke kan overholdes.

Akademisk lunsj
bilde
jan 26

Religion i moderne samfunn – med Gunnar Skirbekk

Mangt er sagt om religion i vår tid, ut frå ulike vinklingar. Temaet i denne boka er «religion i moderne samfunn», og vinklinga er modernitetsteoretisk, i eit vitskapsfilo­sofisk perspektiv.

Akademisk skriving

UiB Skriv

UiB skriv et prosjekt som forsøker å gi inspirasjon og praktiske råd om metoder for å undervise i akademisk skriving for faglærere i høyere utdanning. 

SPESIALSAMLINGENE
Språksamlingene

Universitetsbibliotekets spesialsamlinger

Spesialsamlingene inneholder materiale som er ulikt det man finner i Universitetsbibliotekets bokhyller. Her finnes historiske fotografier, antikvariske dokumenter, skeive historier, en nynorsk ordbank og mye mer. Samlingene er en skattekiste for forskning, formidling og oppgaveskriving....

 

 

 

Utstillinger

Nansen og bergenserne
08.10.21–31.03.22

Ledige stillinger

Det er ingen ledige stillinger ved denne enheten for øyeblikket.