Hjem

Institutt for samfunnspsykologi

Bjørn Christiansens hus

Kontakt

Instituttleder: Roar Espevik
Stedfortreder: Anette Harris
Administrasjonssjef: Anlaug Lid

Postadresse:
Postboks 7807, 5020 BERGEN

Besøksadresse:
Christies gate 12 (4. etasje), 5015 BERGEN

Telefon: 55 58 31 90
E-post: post@psysp.uib.no

Gjersteforelesning
Announcement of guest lecture
feb 18

Exploring the Cognitive Benefits of Natural Environments

DICE-Lab (Bergen laboratory for the study of Decision, Intuition, Consciousness, and Emotion) is pleased to announce a guest lecture by Dr. David Pearson from Anglia Ruskin University, Cambridge, UK. The lecture is open to all staff and students. Everybody is very welcome!

Seminar
Bilde av Bjørn Christiansens hus
mar 29

Kile-seminaret 2019

Institutt for samfunnspsykologi og Forskningsgruppe for arbeidsmiljø, ledelse og konflikt (FALK) inviterer til det 9. Kile-seminaret ved Universitet i Bergen

Forskning

Vi bryr oss stadig mer om klimaendringene

Hvor bekymret er vi for klimaendringene? Forskerne vil bruke psykologisk innsikt for å hjelpe oss til å forstå klimaendringene og bli mer bevisste egne valg når det gjelder klima og energibruk.

Utdanning
Alumnitreff Arb.org psykologi

Mastergraden som førte til topp relevant jobb

Det første kullet med masterstudenter i arbeids- og organisasjonspsykologi ble uteksaminert fra Universitet i Bergen for ti år siden. Alle har interessante og relevante jobber.

Forskning
Spillavhengig

Avhengig av pengespill

Et helt nytt prosjekt om pengespillavhengighet skal kople unike spill-data fra Norsk tipping med faktorer som kan påvirke risikoen for å bli avhengig.

Instituttet har ansvar for masterprogrammet i psykologi, bachelorprogrammet i arbeids- og organisasjonspsykologi, bachelorprogrammet i generell psykologi og årsstudiet i psykologi.

Pågående forskningsprosjekter omfatter både basal og anvendt psykologisk forskning, og spenner fra studier av personlighet og kognisjon til studier av mennesker i sosiale- og samfunnsmessige sammenhenger.