Det psykologiske fakultet
Studentinfo

Informasjonssenteret ved Det psykologiske fakultet

Informasjonstjeneste for studenter tilknyttet studier ved Det psykologiske fakultet.

Som et tiltak for å begrense smittespredning er det fysiske UiB stengt. Da vi alle omstiller oss til vår nye digitale hverdag medfører dette tidvis tekniske problemer. Vi bemanner nå telefonen i tidsrommet 10-14, men får du ikke svar ber vi deg om å kontakte oss på e-post: studieveileder.psyfa@uib.no.

Trenger du noen å prate med? Sjekk ut Sammens pratelinje

Hva kan informasjonssenteret hjelpe deg med?

«Si fra!» - Gi oss tilbakemelding om læringsmiljøet!
På siden «Si fra» kan du melde fra om mer eller mindre alvorlige hendelser, eller bekymringer knyttet til din studiehverdag og ditt læringsmiljø. Du kan og komme med forslag til hvordan ting kan gjøres bedre, og ros hvis du ønsker det.

IT-problemer?
Her får du vite hvordan du går frem for å løse dine IT-problemer:                                          Brukerstøtte for studenter