Det psykologiske fakultet
Studentinfo

Informasjonssenteret ved Det psykologiske fakultet

Informasjonstjeneste for studenter tilknyttet studier ved Det psykologiske fakultet.

På grunn av korona-situasjonen og Bergen kommunes anbefaling om hjemmekontor er det fysiske informasjonssenteret inntil videre stengt. Kontakt oss gjerne via e-post/UiBhjelp, eller telefon i vanlige åpningstider.

Hva kan informasjonssenteret hjelpe deg med?

«Si fra!» - Gi oss tilbakemelding om læringsmiljøet!

På siden «Si fra» kan du melde fra om mer eller mindre alvorlige hendelser, eller bekymringer knyttet til din studiehverdag og ditt læringsmiljø. Du kan og komme med forslag til hvordan ting kan gjøres bedre, og ros hvis du ønsker det.

IT-problemer?

Her får du vite hvordan du går frem for å løse dine IT-problemer:
Brukerstøtte for studenter

Akademisk kalender
Her finner du viktige frister og hendelser gjennom året for studenter ved Det psykologiske fakultet. Husk at du også må holde deg oppdatert gjennom Mitt UiB og student-epost.