Det psykologiske fakultet

Studieveiledning ved Det psykologiske fakultet

Vi ønsker å legge best mulig til rette for at du som student skal få den informasjon og veiledning du trenger i forbindelse med dine studier hos oss.

Hovedinnhold

Hva kan vi hjelpe deg med?

Hos studieveileder får du:

Bestille veiledning?

Hvis du ønsker å bestille time hos en studieveileder ved Det psykologiske fakultet, kan du booke dette direkte i vår booking-kalender. Sted for veiledning varierer ut i fra studieprogram;se bekreftelsen du har fått på e-post når du har bestilt veiledningen.

Dersom du ikke finner et tidspunkt som passer i kalenderen så kan du forespørre annet tidspunkt i UiBhjelp eller på info.psyfa@uib.no.

Studieveiledere ved Det psykologiske fakultet

Nedenfor finner du en oversikt over studieveilederne ved Det psykologiske fakultet og hvilket studieprogram/-områder de har ansvar for.

• Arbeids- og organisasjonspsykologi: Helga Marie Meling
  • Helsefremmende arbeid, barnevern og Global Development: Francisca Caceres Altamirano
  • Logopedi: Lars Jørgen Myking
  • Pedagogikk og spesialpedagogikk: Jeanett Hansen Svihus