Det juridiske fakultet

Utveksling fra Det juridiske fakultet

Som student ved Det juridiske fakultet har du svært gode utvekslingsmoglegheiter og kan velge å reise til over 150 universitet over hele verda.

To studenter poserer foran vulkansk fjell på New Zealand
Foto/ill.:
Ingrid Weltzien

Hovedinnhold

NB! Studenter som begynte på 1. studieår høsten 2021 eller senere (2021-studieordningen) vil kunne utveksle allerede i vårsemesteret på 3. studieår. Enn så lenge er informasjonen på disse sidene tilpasset studenter som begynte på første studieår før høsten 2021 (2003-studieordningen). Informasjon tilpasset studenter på ny studieordning vil komme i god tid før søknadsfrist for utveksling på 3. studieår.

Fakultetet har valt ut særskilde samarbeidsuniversitet for å finne det fagtilbodet som passar best for deg som er jusstudent.

Vi vil gjerne hjelpe deg på veg, så ikkje nøl med å ta kontakt med ein av rettleiarane! Dei fortel deg meir om dei ulike universiteta og korleis eit utanlandsopphald vil passe inn i akkurat din utdanningsplan.