Kjemisk institutt
Kjemi-ungdom

Ka vil DU bli? - fagdag i kjemi

Ka vil DU bli? er en samarbeidsordning mellom alle skoler med ungdomstrinn i Bergen kommune. Prosjektet legger til rette for at elever får prøve ut yrker og utdanningsprogram.

Elevbesøk på Kjemisk institutt
Høsten 2008 ble faget Utdanningsvalg innført i ungdomsskolen. Kjemisk institutt har deltatt siden oppstarten, og tilbyr fem fagdager pr skoleår for elever på 9. trinn. Målet med faget er å gi elevene bedre grunnlag for valg av videregående opplæring.
Foto:
Illimar H. Rekand

Innhold

Høsten 2008 ble faget Utdanningsvalg innført i ungdomsskolen. Faget er obligatorisk for alle elever. Målet med faget er å gi elevene bedre grunnlag for valg av videregående opplæring.

Vårens fagdager er 5.  og 26. april.

Faglig leder er Bjørn Grung.

Teknisk leder er Inger J. Fjellanger