Hjem
Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet
Arrangement

REALISER - Karrieredag på MatNat

Karrieredagen på MatNat har som mål å styrke studentenes kunnskap om overgangen fra studier til arbeidsliv gjennom foredrag, diskusjoner og møte med bedrifter.

Karriereuken ved MatNat 2
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

REALISER Karrieredagen på matnat tilbyr en unik mulighet for bedrifter og studenter til å knytte verdifulle kontakter og utforske nye muligheter.

Som student vil du få møte representanter fra ledende bedrifter i en rekke bransjer. Dette er en fantastisk anledning til å lære mer om potensielle arbeidsgivere, deres kultur, verdier og de karrieremulighetene de tilbyr. Enten du er på utkikk etter en sommerjobb, internship, eller fast stilling etter studiene, er karrieredagen stedet hvor du kan ta de første stegene mot din fremtidige karriere.

Som bedrift vil du få møte talentfulle studenter fra alle studieretningene innen matematikk, naturvitenskap og teknologi. Våre studenter er kjent for sin faglige dyktighet, kreativitet og evne til å tenke nytt, noe som gjør dem til attraktive kandidater for enhver organisasjon.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å bygge nettverk, lære og posisjonere deg for fremtiden. Bli med oss på karrieredagen på matnat torsdag 3. oktober klokken 12:00 til 16:00 for å utforske, engasjere og inspirere!

Meld din bedrift på her

Karriereuken ved MatNat
Foto/ill.:
UiB

PROGRAM 3. OKTOBER

12:00 - 14:00 Stand i vrimleareamet 

14:15 - 16:00 Workshop

17:00 - 19:00 Sosialt event TBA

Karriereuken ved MatNat 3
Foto/ill.:
UiB

FOR DEG SOM SØKER JOBB

Benytt deg av Sammens tilbud for jobbsøking. De kan hjelpe med karriereveiledning, intervjutrening, og CV - og søknadsskriving. Gå inn på https://sammen.no/no/karriere for å lese mer. 

Bruk også LinkedIn og nettet aktivt når du gjør undersøker selskaper du er interessert i. Dette er viktig informasjon til søknaden og for å stille forberedt på et intervju eller annen kontakt med selskapet. Betrakt jobbsøking som en jobb og ikke gi deg før du har fått en du liker. 

Her er en liste over Norges største selskaper, for å få inspirasjon: https://www.finansavisen.no/finans/2023/12/07/8057554/her-er-norges-500-...

Bruk også studieprogramsidene. Der står det selskaper som ansetter personer med din utdannelse. 

PROTIP: Skriv søknader hvor du bruker din egen erfaring (fra studier, livet, sommerjobb eller praksis) og svare på hvordan du med denne erfaring kan løse bedriftens problem. Hver søknad bør derfor være unik og du bør ha lest deg opp på selskapet. Bruk gjerne AI for inspirasjon og retting, men ikke la den fjerne din personlighet. 

HVA ER REALISER?

Realiser Karrieredag på MatNat er et strategisk tiltak for å knytte sammen studenter og fremtidige arbeidsgivere. Det gir studenter innen realfaglige utdanninger en unik mulighet til å møte potensielle arbeidsgivere, lære om ulike karriereveier og etablere verdifulle kontakter. Karrieredager er essensielle da de tilbyr en plattform for nettverksbygging, gir informasjon om bransjetrender og utvikler studentenes profesjonelle ferdigheter, som er avgjørende for en vellykket overgang fra studier til arbeidsliv.

HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med arbeidslivskoordnator niklas.hellum@uib.no