Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Steven ble ansatt hos oss i TPS for snart 4 år siden. Han har gjort seg bemerket med sitt alltid gode humør, uansett arbeidsoppgaver og dårlig vær. Brukerne blir etter egne utsagn alltid i godt humør når Steven svinger innom på postruten.
Alle ansatte kan nå lese arbeidsgruppenes interessante rapporter!
Frå 12. mars vert e-postane til alle tilsette ved UiB kortare og enklare. Forkortingane til einingar eller avdelingar vert fjerna.
Universitetet i Bergen skal nå tilby fleksible nettkurs (såkalte MOOCs) gjennom den britiske plattformen FutureLearn, med over 1 million nettstudenter verden over.
Påmeldingsfristen til IT-forum 2015 løper ut 10. april - men det er snart fullt på konferansen! Har du ikke meldt deg på enda, er det på tide å gjøre det nå!
IT-avdelingen gjennomfører nå en brukerundersøkelse i samarbeid med fire andre norske universiteter.
Styringsgruppen for Ou-prosjektet har behandlet de seks første delprosjektene, og gitt sine anbefalinger til universitetsdirektøren.
Meld interesse for å delta med forskningsstasjon innen 5. mars.