Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Nye nettsider med maler og verktøy til bruk i arbeidet med eksternfinansierte forskningsprosjekter er nå klar fra boa-teamet ved UiB.
Bibliotek for humaniora gir vekk hundrevis av bøker! Har du lyst til å gi disse bøkene et nytt liv?
Rektor Gerd Tinglum ved Kunst- og designhøgskolen (KHiB) er oppnevnt som interimsdekan ved Universitetet i Bergen. Det ble enstemmig vedtatt i universitetsstyremøtet 25. august 2016.
- Jeg kan hjelpe deg med å nå ut med forskning og informasjon, sier MatNat-fakultetets nye kommunikasjonsrådgiver Asbjørn Leirvåg. Denne uken startet han i den nyopprettede stillingen.
UiB ble vedtatt av Stortinget i 1946. 70-åringen markeres ved høstens semesterstartsåpning.
Beatriz Balino er ny leder for BOA-teamet, UiBs administrative støtteapparat for eksternfinansiering. – Vi skal øke den forskningsadministrative kompetansen for å vinne konkurransen om søknadspengene, sier hun.
Er du interessert i hva som driver klimasystemet og klimaendringene, eller kunne du tenke deg å lære mer om hvordan man kan arbeide systematisk med å bedre arbeidshelsen i utviklingsland? Denne høsten byr på nye sjanser til å ta ett av UiBs åpne nettkurs.