Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Intern utlysning blir hovedregel for mange administrative og tekniske stillinger på UiB fra 1. september. Det er avtalt forenklede rutiner for disse tilsettingsprosessene. Prøveordningen er et tiltak som skal øke mobilitet og kompetansedeling, og samtidig spare ressurser.
Nye nettsider med maler og verktøy til bruk i arbeidet med eksternfinansierte forskningsprosjekter er nå klar fra boa-teamet ved UiB.
Bibliotek for humaniora gir vekk hundrevis av bøker! Har du lyst til å gi disse bøkene et nytt liv?
Rektor Gerd Tinglum ved Kunst- og designhøgskolen (KHiB) er oppnevnt som interimsdekan ved Universitetet i Bergen. Det ble enstemmig vedtatt i universitetsstyremøtet 25. august 2016.
Nye maler for UiBs profilerings- og presentasjonsmateriell er nå utarbeidet. Alle ansatte kan laste ned disse fra Profilmanualen for UiB.
- Jeg kan hjelpe deg med å nå ut med forskning og informasjon, sier MatNat-fakultetets nye kommunikasjonsrådgiver Asbjørn Leirvåg. Denne uken startet han i den nyopprettede stillingen.
UiB ble vedtatt av Stortinget i 1946. 70-åringen markeres ved høstens semesterstartsåpning.
Beatriz Balino er ny leder for BOA-teamet, UiBs administrative støtteapparat for eksternfinansiering. – Vi skal øke den forskningsadministrative kompetansen for å vinne konkurransen om søknadspengene, sier hun.
Er du interessert i hva som driver klimasystemet og klimaendringene, eller kunne du tenke deg å lære mer om hvordan man kan arbeide systematisk med å bedre arbeidshelsen i utviklingsland? Denne høsten byr på nye sjanser til å ta ett av UiBs åpne nettkurs.