Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Prosjekta får kvar mellom 15 og 25 millionar kroner over fire til fem år. Toppforsk-midla skal bidra til å gjere forskingsmiljøa internasjonalt leiande.
Digital kultur, arkeologi, filosofi og vitenskapsteori vil få nye internasjonale forskere til sine fagmiljø, finansiert av EU. Fagmiljøene ved Det humanistiske fakultet har fått fem av sju nye stipender til UiB i den rekordstore tildelingen fra Marie Curie-programmet.
I disse dager får alle vitenskapelig ansatte på UiB en spørreundersøkelse i innboksen sin. Undersøkelsen er en del av EU-sertifiseringsprogrammet Charter & Code, som skal sette en europeisk standard for forskeres arbeidsvilkår. Undersøkelsen sendes til alle forskere i vitenskapelige stillingskategorier ved UiB.
Forskere i Bergen har muligheten til å søke om flere millioner i støtte fra Norges Forskningsråd for forskningsprosjekter som har et kommersielt potensial. Optimaliseringsmidler er en gylden mulighet til å få gjennomføre uttesting, oppskalering, videreføring eller videreutvikling av ditt forskningsprosjekt innenfor bioteknologi og marin bioprospektering.
Nå finner studenter og ansatte informasjon om seksuell trakassering på Sikresiden.
Universitetet i Bergen etablerer et nytt senter for å styrke forskning og rådgivning til norske myndigheter og internasjonale organer knyttet til bærekraftig hav.
Prosjektet; NG5 er nå inne i en fase der ressursgruppen innhenter informasjon.
UiB og de andre kunnskapsinstitusjonene som har gjennomført ARK-undersøkelser har blitt pålagt å utlevere rapporter fra undersøkelsen til presse som har bedt om innsyn.
Klyngesatsingen spiller en viktig rolle for å skape tettere samarbeid mellom akademia og næringsliv. Det var en av konklusjonene under et debattmøte i Universitetsaulaen onsdag ettermiddag.
Kjenner du en brobygger? En som har vist at forskning og utdanning er viktig for samfunnet?
UiB samlar alle tilbakemeldingar frå læringsmiljøa i eitt verktøy.
Olav Thon Stiftelsen deler årlig ut priser til personer og forskningsprosjekter som har utmerket seg spesielt innen sine fagområder i Norge og i utlandet.
Fra 15. januar kan ansatte ved UiB levere sykmelding og søknad om sykepenger digitalt.
Trenger du et forskningsopphold i Hellas? Det norske institutt i Athen lyser ut reisestipend. Søknadsfrist 10. februar.
Artikler fra Universitetet i Bergen ble lest hele 4 352 226 ganger på Store norske leksikon i 2017. Det er rekordtall.
Jobber du som studieveileder og får henvendelser fra studenter som lurer på hva de kan bli etter å ha studert på UiB? Da anbefaler vi deg å sjekke ut våre alumni-mentorer.
Elisabeth Maråk Støle tilsatt som administrerende direktør for Forskningsselskapet SørVest AS