Hjem
Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Prosjekta får kvar mellom 15 og 25 millionar kroner over fire til fem år. Toppforsk-midla skal bidra til å gjere forskingsmiljøa internasjonalt leiande.
Digital kultur, arkeologi, filosofi og vitenskapsteori vil få nye internasjonale forskere til sine fagmiljø, finansiert av EU. Fagmiljøene ved Det humanistiske fakultet har fått fem av sju nye stipender til UiB i den rekordstore tildelingen fra Marie Curie-programmet.
Nå finner studenter og ansatte informasjon om seksuell trakassering på Sikresiden.
Universitetet i Bergen etablerer et nytt senter for å styrke forskning og rådgivning til norske myndigheter og internasjonale organer knyttet til bærekraftig hav.
Prosjektet; NG5 er nå inne i en fase der ressursgruppen innhenter informasjon.
Klyngesatsingen spiller en viktig rolle for å skape tettere samarbeid mellom akademia og næringsliv. Det var en av konklusjonene under et debattmøte i Universitetsaulaen onsdag ettermiddag.
Kjenner du en brobygger? En som har vist at forskning og utdanning er viktig for samfunnet?
Olav Thon Stiftelsen deler årlig ut priser til personer og forskningsprosjekter som har utmerket seg spesielt innen sine fagområder i Norge og i utlandet.
Artikler fra Universitetet i Bergen ble lest hele 4 352 226 ganger på Store norske leksikon i 2017. Det er rekordtall.
Jobber du som studieveileder og får henvendelser fra studenter som lurer på hva de kan bli etter å ha studert på UiB? Da anbefaler vi deg å sjekke ut våre alumni-mentorer.
Elisabeth Maråk Støle tilsatt som administrerende direktør for Forskningsselskapet SørVest AS