Hjem
Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Universitetet i Bergen stenges for ansatte og studenter.
Universitetet og NAV har inngått en gjensidig avtale om kompetanseutvikling, samarbeid om arbeidsrelevans og forskning og utvikling.
Fra 01. mars 2020 er det Specsavers som er leverandør for arbeidsplassbriller ved UiB.
- Det nye namnet NREC (Norwegian Research and Education Cloud) klargjer i større grad kva dette er; ei skyteneste for forsking og utdanning, basert i Noreg, seier Anders Vaage, som er teknikar på IT-avdelinga ved UiB.
I en unik workshop under SDG Conference Bergen presenterte flere ledende internasjonale forskere sine visjoner for bedre vitenskapelig rådgivning for å styrke politiske avgjørelser.
Viserektor Robert Bjerknes ga Forsknings- og innovasjonsavdelingen (FIA) en nyttig oppdatering på universitetets arbeid med kunnskapsklyngene og innovasjon på årets første Forskningslunsj.
SDG Bergen Policy Briefs-serien ble presentert for forskere samlet til en workshop om vitenskapsdiplomati under Bærekraftskonferansen i Bergen.
Klimaforsker Endre Tvinnereim blir ny skolebyråd i Bergen. 
Universitetet i Bergen er første institusjon som skal ta i bruk et nytt felles system for identitets- og tilgangsstyring (IAM) i forskning og høyere utdanning.
Seks europeiske forskere har fått EU-finansiering til forskeropphold ved Universitetet i Bergen gjennom programmet Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA). Fire av seks stipender går til forskningsprosjekter i samarbeid med Det humanistiske fakultet.