Hjem
Realfag – et smart sted å begynne

Nyhetsarkiv for Realfag – et smart sted å begynne

Rannveig Våg studerer nanoteknologi på Universitetet i Bergen. Les mer om hvordan det er å studere realfag hos oss!
Ebba S. Loennechen studerer sivilingeniør medisinsk teknologi på Universitetet i Bergen. Les mer om hvordan det er å studere realfag hos oss!
Marthe Ulmo Rønneseth studerer matematikk på Universitetet i Bergen. Les mer om hvordan det er å studere realfag hos oss!
Eirik Førde studerer til å bli lektor i realfag på Universitetet i Bergen. Les mer om hvordan det er å studere realfag hos oss!
Sigrid Marie Vildskog Auganæs studerer klima, atmosfære- og havfysikk på Universitetet i Bergen. Les mer om hvordan det er å studere realfag hos oss!
Christina Marie Ingdal studerer Fiskehelse på Universitetet i Bergen. Les mer om hvordan det er å studere realfag hos oss!
Oscar Dos Santos Kvalsvik studerer kjemi på Universitetet i Bergen. Les mer om hvordan det er å studere realfag hos oss!
Linna V. Nguyen studerer sivilingeniør Energi på Universitetet i Bergen. Les mer om hvordan det er å studere realfag hos oss!
Når du starter på studiespesialisering på videregående, skal du helt i begynnelsen av første klasse velge mellom T- matte eller P-matte. Her får du informasjonen du trenger.
Er du elev eller lærer på videregående? Her er nyttig stoff for realfag-hodene.