Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap

Våre gode og kjære kollega Arne Mykkeltveit er død. Helt uten forvarsel tok livet slutt. Den ene dagen var han full av liv, humør og arbeidskraft. Dagen etter var han borte.
Er du en vennlig og utadvendt HF-student? Kan du improvisere om det trengs, og er komfortabel med å lede en gruppe? Da er du den vi trenger.
Humaniora, teologi og juss kommer sammen i ny nasjonal forskerskole. Interesserte må melde seg raskt.
Møt de nye stipendiatene og ph.d.-kandidatene ved instituttet.
I over 50 år har Ezra Zubrow forsket. På mennesker, hvor de bor, hvorfor de flytter på seg og klimaet de lever i.
Maria Doeke Boekraad tok master i religionsvitenskap ved UiB i 2013. Nå er det blitt bok av masteroppgaven hennes.
Instituttet kom sammen for å feire seg selv. Spesielt gledelig var publiseringstallene.