Sosiologisk institutt

Nyhetsarkiv for Sosiologisk institutt

Helga Eggebø has published a new article in Journal of Ethnic and Migration Studies
New article in International Journal of Social Welfare:Unemployment and economic security for young adults in Finland, Norway and Sweden: from unemployment protection to poverty relief by Lorentzen T, Angelin A, Dahl E, Kauppinen T, Moisio P, Salonen T.
Isak Lekve ved Sosiologisk institutt har gjennomført en undersøkelse for Elektroarbeidernes Fagforening og Nelfo om hvorfor så mange elektrikere dropper ut av yrket.
Media Meets Climate: The Global Challenge for Journalism. Elisabeth Eide and Risto Kunelius, editors.
Karen Christensen har publisert en ny artikkel i Tidsskrift for velferdsforskning og et innlegg på nettsiden Nordic Network on Disability Research