Institutt for pedagogikk

Administrasjonssjef: Øystein Steine Larsen

Postadresse: Postboks 7807, 5020 BERGEN
Besøksadresse: Christies gate 12, 3. etasje, 5015 BERGEN

NB: Alle studiespørsmål skal rettes til studieseksjonen ved Det psykologiske fakultet: 55582710 / Informasjonssenteret ved Det psykologiske fakultet

Om instituttet
Instituttet forsker på pedagogiske og utdanningsvitenskapelige tema, og studieprogrammene inkluderer lærerutdanning, pedagogikk, spesialpedagogikk og universitetspedagogikk.

Publikasjoner
Oversikt over vitenskapelige publikasjoner med forfatterbidrag fra instituttets ansatte: 2023-2024

Interiør i Maxmur, kurdisk flyktningeleir

Ærespris fra Kurd-Akad til Kariane Westrheim

Kariane Gärtner Westrheim, Institutt for pedagogikk, er tildelt æresprisen fra Kurd-Akad, et internasjonalt nettverk av kurdiske akademikere. Prisen deles ut hvert annet år og er tidligere tildelt professor Noam Chomsky.

Ny forskning
Biologistudenter, BioCeed

Mobilteknologien som gjør gresset grønnere for studentene

En spesialdesignet mobilapp øker motivasjon og læring viser nye studier. – Jeg er interessert i å forstå mer av hvilken rolle teknologien har for å øke motivasjon og læring hos studenter, sier UiB-forsker Lucas M. Jeno.