Institutt for informatikk

Nyhetsarkiv for Institutt for informatikk

Fem forskarar frå UiB mottek over 100 millioner kroner frå Bergens forskningsstiftelse og Universitetet i Bergen. Målet er å legge til rette for forsking i verdsklasse.
Naturvitenskapelige fag er tungt til stede når Folgefonnsenteret i Rosendal åpner om et halvt år.
MatNat-fakultetet innfører en ny meritteringsordning for å gi undervisning høyere status. Professor Øyvind Fiksen ved Institutt for biologi søker ordningen.
Advanced visualization is exploring new paths to reveal the function and structure of relevant natural phenomena or other artifacts of interest. Medicine, geoscience, and engineering are just three selected areas where new visualization research is needed. 3D Visualization World interviewed Dr. Helwig Hauser, professor in visualization at the Department of Informatics at the University of Bergen... Les mer