Institutt for informatikk

Nyhetsarkiv for Institutt for informatikk

Fredag 27. april ble det arrangert poster workshop for stipendiater og postdocs, noe som var veldig populært!
This meeting is focused on kernelization, the rigorous theory of preprocessing.
I emnet INF112 er Oskar Leirvåg en av 100 studenter som lager sitt eget dataspill.
Forrige uke samlet Institutt for informatikk datainteresserte videregående elever til Høyteknologisenteret for å bli bedre kjent med IT-fagene som tilbys ved UiB og HVL. - Hadde jeg vært dere i dag så hadde jeg ikke nølt et millisekund med å velge IT-utdanning, sa Bjørn Ullevoldsæter fra Vizrt, som var der for å fortelle om jobbmuligheter.
On Friday the 5th of April at 10am Jürgen Bernard will give a talk at the Visual Computing Forum. The talk will take place at Lille Aud. @ Høyteknologisenteret (Thormøhlens gate 55). The title of the talk is: Enhancing Human-Centered Machine Learning with Visual Analytics.