Institutt for informatikk

Nyhetsarkiv for Institutt for informatikk

Computational Biology Unit-lederen tar over etter Pinar Heggernes på Institutt for informatikk.
Sigrunn Eliassen, Bodil Holst, Henk Keers, Atle Rotevatn og Mathilde B. Sørensen blir tatt opp i fakultetets pedagogiske akademi, og skal bidra til å øke kvaliteten på utdanningen ved fakultetet.
Gunn Mangerud setter sammen et helt nytt team når hun overtar for Helge Dahle som ny dekan ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet. For første gang i UiB-historien skal fakultetet ledes av en kvinne.
Statsminister Erna Solberg og olje- og energiminister Tina Bru la fram den nye stortingsmeldingen det industrielle potensialet i norske energiressurser, fredag 11. juni. UiB stilte med eksperter som svarte media i etterkant.
Forskningssenteret vil studere algoritmer som fungerer best for mennesker og samfunnet. Nå kan de bli et Senter for Fremragende Forskning (SFF).
The very first CEDAS-conference (Center for Data Science at the University of Bergen) was held the 1st and 2nd of June both virtually and physically in Bergen.